Home

Districtstoernooi veldvoetbal zuid 1 en 2

Donderdag 25 mei 2023 - Cie Sport en training 

Zaterdag 8 juli organiseert onze scheidsrechtersvereniging het districtstoernooi veldvoetbal. Dit toernooi is voor de districten zuid 1 en zuid 2 samen, dit als navolging op het gezamenlijke zaalvoetbaltoernooi. Het toernooi zal worden gehouden bij V.V. Bladella, te Bladel. Er zal op een half veld gespeeld worden (7 tegen 7).

Zet de datum in je agenda, want we zijn nog op zoek naar de volgende personen:

- Spelers; we willen uiteraard een team op de been brengen.

- Scheidsrechters; die graag willen fluiten op een half veld.

- Vrijwillgers; Denk aan, ontvangen van de teams, opvangen scheidsrechters e.d.

- Supporters; Sfeer en betrokkenheid in de vereniging is altijd mooi. Dus mocht je niks 'formeels' willen doen en lekker komen kijken altijd welkom.

Mocht je op de dag zelf mee willen doen als: speler, scheidsrechter of vrijwilliger, laat dit weten. Mails kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lennart Geertsen
Cie Sport en training

Seizoensafsluiting 2022-2023 met BBQ

Zondag 14 mei 2023 - Cie Ontspanning 

Het seizoen begint langzaam op het einde te lopen. Vandaar dat er een seizoensafsluiting georganiseerd wordt! Dit willen we doen met een BBQ. De BBQ zal worden gehouden op vrijdag 9 juni. Om 19:00 zal De Stip geopend worden en om 19:30 starten we na een woordje van de voorzitters met de BBQ. De avond zal rond 23:00 worden afgesloten. 

De kosten voor de BBQ bedragen €10 p.p Hiervoor krijg je een aantal stukjes vlees, salades en twee consumpties. Tot uiterlijk 30 mei kan worden aangemeld. Dit in verband met de inkoop. Mocht je partner meekomen, is dit uiteraard prima. Geef dit wel duidelijk aan in de mail! Aanmelden kan met een mail naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hopelijk zien we jullie op 9 juni! 

SeizoensafsluitingBBQ 2023

De tweede "De Scheidsrechter" is uit

Dinsdag 25 april 2023 - Redactie

Het tweede nummer van De Scheidsrechter, het clubblad van en voor Scheidsrechtersvereniging Brabant-Zuidoost, is uit. U vindt deze editie nr. 2 - 2023 in de kolom hiernaast (rechts). Mocht u Arbitraal willen lezen op een mobiel apparaat dan staat de link onderaan. 

Veel leesplezier!

Afgelast vanwege te weinig inschrijvingen: Jeu de boules op zaterdag 29 april

Zondag 16 april 2023 - Ontspanningscie

Jeu de Boules 2023 uitnodiging

De hapjes worden verzorgd door de scheidsrechtersvereniging. Drinken is voor eigen rekening. Let op: Op de locatie kan enkel contant betaald worden, pinnen is niet mogelijkAanmelden voor dit evenement kan per mail, door Lennart te mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

We hopen jullie allemaal te zien! 

André en Lennart 
Organisatie Scheidsrechtersvereniging Brabant-Zuidoost 

Overlijden Paul Mulder, Cees Bakkers en Piet Vermeulen

Donderdag 6 april 2023 - Redactie

Beste leden,

Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat ons lid en oud-voorzitter Paul Mulder op 5 april j.l. op 82-jarige leeftijd is overleden.

PaulMulder

Danny Makkelie hoofd arbitrage landelijke competities amateurvoetbal

Dinsdag 14 maart 2023 - Redactie

Danny Makkelie gaat bij de KNVB aan de slag als hoofd arbitrage landelijke competities op de afdeling amateurvoetbal. De 40-jarige topscheidsrechter wordt onder meer verantwoordelijk voor de aanstellingen en doorontwikkeling van ongeveer 250 arbitrage-officials op landelijk amateurniveau. Makkelie combineert zijn nieuwe baan met zijn carrière als betaald voetbalscheidsrechter.

Lees verder

Volle, eerste ledenvergadering van onze nieuwe vereniging

Maandag 13 februari 2023 - Redactie

De eerste algemene ledenvergadering van de Scheidsrechtersvereniging Brabant-Zuidoost, onze nieuwe (fusie)vereniging, zit erop. Ongeveer veertig aanwezigen, onder wie de echtgenotes van twee leden, waren hiervoor donderdag 9 februari naar De Stip in Eindhoven gekomen. Van beide voormalige COVS-afdelingen, die van Eindhoven en Valkenswaard dus, waren collega’s naar het clubhuis afgereisd. Na drie uur kon Jeroen Quinten, namens zijn collegavoorzitter Daniël Jansen, de bijeenkomst afsluiten.

Bestuur 2023

Belangrijke informatie over gevolgen gewijzigde voetbalpiramide

Donderdag 2 februari 2023 - Redactie (Bron: KNVB)

Beste KNVB-official,

Het voetballandschap beweegt mee met de tijd en verandert continu. Binnenkort veranderen in het kader van de brede aanpak voetbalpiramide de nodige zaken en een deel van die veranderingen heeft ook grote gevolgen voor jouw rol als KNVB-official. Daarover informeren we je graag in deze mail. In de video hieronder leggen we je kort uit welke veranderingen er precies aankomen. Jouw mening is daarbij ook van groot belang. We vragen je om, na het bekijken van de video, de vragenlijst in te vullen die je onderdaan dit bericht vindt.

We kunnen ons voorstellen dat onderstaande video niet al jullie vragen beantwoordt. Veel meer over de verandering van de voetbalpiramide vind je hierAls je nog andere vragen hebt, kun je die via de gebruikelijke weg stellen bij de afdeling arbitrage.

Met vriendelijke groet,
KNVB Afdeling Arbitrage Landelijk

Video

Vragenlijst

- Activiteiten -

Wednesday 31 mei 2023